OVER ONS

Over ons

Foto: Bert Beelen 2004
familie de Wilt, VOF karikaturen-online

VOF Karikaturen-online: In 2004 opgericht door familie de Wilt met tekenaar Drew.

VOF Karikaturen-Online is in 2004 opgericht door de familie de Wilt met tekenaar Drew. Iedereen in de familie heeft een eigen rol. Beheer site, PR, administratie, beheer talen. Inmiddels kunnen wij communiceren in vele talen als Spaans, Engels, Duits, Zweeds en Frans.

Karikaturen-Online is begonnen met het aanbieden van zwart-wit potloodtekeningen voor de Nederlandse markt. Inmiddels is het aanbod uitgebreid tot een volledige karikatuurshop, sneltekenen op locatie, workshops en maken van karikaturen van bekende personen voor kranten, Social Media met opdrachten uit heel Europa.

Gezamenlijk staan wij garant voor een goed product en een goede service. Drew is bekend van een column in de Gelderlander, publicaties in verschillende tijdschriften, het Rembrandtplein in Amsterdam en als sneltekenaar op allerlei feesten. Drew is naast tekenaar sinds jaren huisarts. Hij gebruikt zijn mensenkennis om een pakkende karikatuur te maken. Als sneltekenaar is hij gespecialiseerd in tekenen van kinderen, vrouwen, ouderen, duo’s, trio’s, groepen. Zijn karikaturen zijn een ideale mix tussen humor, uitstraling en gelijkenis. Ze versterken vooral het leuke, grappige, karakteristieke en mooie in mensen.

Drew maakt deel uit van En Profil, de Nederlandse vereniging van professionele portretartiesten.

KARIKATUUR SHOP

Karikatuur van foto Lees meer

SNELTEKENAAR

Op locatie Lees meer

BN'ers / VIPs

Bekende personen Lees meer

WORKSHOP

Hilarisch Lees meer